This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

130.4m shares

Cele mai ciudate legi sexuale din lume

opinion

Aceasta va lua ani. Un singur aspect trebuie precizat: Pentru ca o semnatura sa fie valida, ea trebuie insotita de datele de identificare, printre care e si CNP-ul. E ca si la listele electorale. In America acum 30 de ani la fel erau oamenii sceptici si "Cele mai ciudate legi sexuale din lume" si spuneau ca doar nu o sa se gaseasca cineva nebun sa spuna ca sa se cosatoreasca un om cu un om…si uite ca s-a gasit unul sau mai multe ong-uri care au facut asta,…si 5 oameni au hotarat soarta legii pentru milioane de oameni…5 judectori…ca si domnul cristi dinulet sau mai rai sau mai buni…rezultatul…preoti arestati…parinti arestati…copi luati din orfelinate si dati spre adoptie unor cupluri bolnave…VREM NOI OARE ASTA IN TARA NOASTRA…?

Cred ca vorbiti despre altceva. Oare nu sunteti in stare dvs sa cititi si sa intelegeti ce scriu eu in limba romana, sau sunt eu de vina ca nu ma exprim prea clar?! Nu stiu, dar repet: Oare nu e ipocrizie? Domnule Danilet si legea poate vorbi prostii. Despre copil nu se vorbeste deloc. Nu se vorbeste despre faptul ca un copil are nevoie si de o mama si de un tata si nu numai de 2 persoane de acelasi sex.

Un cadru familial standard este mult mai propice pentru dezvoltarea psihica a unui copil, lucru confirmat de absolut toti psihologii din lume. Nu se specifica faptul ca aceste cupluri Cele mai ciudate legi sexuale din lume au problemele lor specifice, se despart extrem de des, nu sunt un mediu stabil pentru un copil. Nu cred ca ati inteles despre ce este vorba: Si nu e lege, e hotarare judecatoreasca a celei mai mari instante a drepturilor Cele mai ciudate legi sexuale din lume din Europa.

Traim intr-un stat laic cel putin pe hartie si sper sa ramana asa. Initiativele legistative coordonate de biserica oricare ar fi ea nu sunt de bun augur. Nu in secolul acesta. Din cate stiu suntem in secolul 21 si nu cred ca cineva isi pune problema sa ne intoarcem la arderea pe rug din evul mediu, vorbind retoric.

Cu siguranta ca orice persoana adulta simte si considera ca propria-i viata sexuala este strict intima si fara drept de imixtiune din afara celor doi care formeaza un cuplu. Ca urmare nimeni nu are dreptul sa impuna unei persoane cum sa-si consume viata sexuala.

In istorie homosexualitatea era practicata inca din vremea grecilor si romanilor. Si in evul mediu, cruciatii practicau homosexualitatea. Chiar si in zilele de azi au aparut in media multiple cazuri de homosexualitate in randul preotilor de toate religiile.

Nu vad de ce trebuie sa fim atat de ipocriti incat sa negam ceva ce natura, ca sa nu zic divinitatea, a lasat pe pamant. Biserica ortodoxa a ramas puternic anchilozata in relatia ei cu societatea de azi. Ar avea de castigat daca si-ar da jos capastrul de cal prin care vede numai inainte. Lumea, viata sociala s-a schimbat si ea ar trebuit sa tina pasul cu vremurile. Altfel va decade in apreciera comunitatilor.

Puteti sa ne spuneti pe ce va bazati cand faceti aceste afirmatii? In plus, legea referendumului vi se pare ok? Cine poate sa faca o initiativa cetateneasca fara sustinere in 21 de judete, min.

Este nevoie de sustinere. Daca biserica nu ar face-o macar verbal atunci nu mai este alaturi de popor. Am inteles ca s-au strans 1,2 milioane de semnaturi la jumatatea timpului.

Intrebati-va mama ce parere are! Nu am nimic cu homosexualii, e treaba fiecaruia ce face, dar este normal sa aparam legea care sustine familia traditionala Codul Civil daca Cele mai ciudate legi sexuale din lume sa fim exemple pentru copiii nostri, pentru viitorul neamului nostru.

Legea referendumului nu mi se pare deloc ok. O mica minoritate va putea decide orice in statul asta. Actuala lege interzice casatoria intre homosexuali. Raspunsul meu precedent se adresa celui care spunea ca biserica coordoneaza … in loc de biserica sustine … ma rog, cetateni ai acestei tari sunt si clericii.

Multumesc pentru raspuns si sunt convins ca sustineti clarificarea legii prin schimbarea articolului din constitutie asa cum atatia oameni se straduiesc in aceasta perioada sa-si apere viitorul copiilor.

Cristina Sircuţa, doctor în istorie,...

Este uimitor cum suntem mereu prinsi in menghina. Vrem dezvoltare economica … Cele mai ciudate legi sexuale din lume la pachet cu deviatii, vrem spre est … vine la pachet cu forme dure de impunere, vrem sa traim romaneste … suntem atacati din toate partile. Ne ramane demnitatea de a fi romani conform cu a noastra cultura si traditie. Se stie ca solutii apar mereu. Aveti obligatia si morala de a sustine valorile nationale ignorand inteligent provocarile.

Ah, nu, eu nu sustin modificarea Constitutiei pentru a se copia o prevedere din Codul Civil. Sunt pentru sustinerae valorilor, dar numai daca nu vin in contradictie cu drepturile. Banuiesc ca va referiti la valorile poporului nostru … culturale, traditionale … Daca o lege nu vine din constiinta neamului nostru, adica din sinea noastra, atunci vine din exteriorul nostru si miroase a dictatura pentru ca ar trebui sa raspundem la ceva cu care poporul nu se identifica.

De aceea avem legislatie nationala — pentru a corespunde cu cultura si spiritualitatea poporului nostru. Fara a fi religiosi, "Cele mai ciudate legi sexuale din lume" nu putem sa nu tinem cont de etosul acestui popor.

Sper ca in activitatea dvs. Prin ratificarea unor conventii internationale acestea au devenit parte din legislatia noastra interna si parte din cultura noastra nationala. Deci, valorile de care vorbiti dvs sunt in dinamica. Activitatea mea pe pamant este de aplicare a legii. Doar de ea tin seama. Sa rupa acordurile internationale?

Vin ele la pachet — bunastare vs eliminarea etosului national? Noi trebuie sa avem o limita in ceea ce priveste amestecul international in legile nationale. Aveti datoria de a semnaliza inadvertentele, sa le putem negocia in spiritul etosului national. In jurul meu observ o mare preocupare, chiar ingrijorare, pentru viitorul copiilor nostri. Am fost naivi pana acum. Neamul nostru da semne de trezire. Daca va simtiti de nationalitate internationala si nu roman este cazul sa va resetati.

Cele mai ciudate legi sexuale din lume o sa ne privim in ochi? Acest fapt ma face sa cred ca sunteti subiectiv … ca judecator. Va meritam domnule judecator subiectiv! Am facut pacatul de a vota emotional, pe contre cazuti in marketingul smecher … in fuga de duritatea saraciei si coruptieidatorita ignorantei noastre. Daca o sa fiti acuzat de popor ca fiind tradator ce o sa spuneti? Ca ati devenit martirul drepturilor internationale?

Nu ignorati vointa poporului care zilele acestea face efortul de a strange semnaturi ca apoi sa se voteze la referendum cum simt ei ca trebuie sa fie. Nu-i impigeti sa voteze cu stanga doar pentru subiectivismul Cele mai ciudate legi sexuale din lume.

Sfatul Medicului

Inca cred ca nu ati inteles ce am spus eu, desi nu am fost deloc subtil: Sunt convins ca sunteti itneresat de viitorul copiilor nostri. De aceea ii si bateti 6 din 10 familii, ca sa aiba un viitor precum prezentul dvs.

Domnule Danilet, Incerc sa va inteleg … sigur v-ati confruntat cu cazuri care v-au impresionat negativ. Pana la urma, realizez ce va determinat sa aveti aceasta parerea daca vorbim de convingeri si nu, Doamne fereste, de interese. La magistrati oamenii apeleaza nu cu suflet tocmai curat, ci cu ganduri de dreptate personala, de razbunare, de lacomie etc. Oamenii pot avea momente in viata cand se indeparteaza de lumina si apoi se intreaba de ce este intuneric.

Astfel, m-am gandit ca dvs. Eu vorbeam de valorile noastre, dvs. Asa parere proasta aveti despre propriul popor? Ajutati-va poporul subliniind public aspectele bune sunt majoritare Cele mai ciudate legi sexuale din lume, nu ingrosand statistici negativiste. Va propun sa incurajam romanii din jurul nostru sa ia atitudide cat mai des, chiar si prin referendum.

Aveti incredere in votul lor! Cu drag si speranta, Regele. Odata la 4 ani toti romanii adulti fac o vizita la instanta. In zilele urmatoare voi vorbi despre poporul roman si viciile sale.

Obiecte casnice, mâncare, articole sexuale,...

Va asigur ca homosexualitatea e invizibila fata de infractorii pe langa care treceti zilnic. Va multumesc pentru raspunsurile dvs. Imi pare rau sa va vad atat de dezamagit de posibilitatea educarii adultilor catre ceea ce credeti ca ar fi bine.

In Franta, mai intai acum...

Pana atunci, conteaza exemplul personal. Nu doar de copiii mei e vorba — ai mei deja au citit Codul penal si sunt adolescenti, doar. Ci si de ai dvs. Trebuie sa o faca cineva ca sa devina educati in spriritul legii. Comentariu de Dan C. Sa fim sinceri daca va mai permiteti si sa spunem ca avem si bune si rele asa cum am importat si bune si rele. Obiecte casnice, Cele mai ciudate legi sexuale din lume, articole sexuale, legume şi chiar şi sticle cu lichid fac obiectul plăcerilor ciudate cu care oamenii se satisfac anal.

In Franta, mai intai acum cinci ani a fost adoptata legea privind anului trecut a fost adoptata legea privind drepturile persoanelor de acelasi sex de a Cele mai noi joburi pe HotNews FOTO Primul român care a traversat Americile Cele mai ciudate legi sexuale din lume bicicletă, din Alaska până în Țara de Foc, a ajuns la Capătul Lumii.

Front page · Fashion · Beauty · Health · Family · Gossip · Events · Lifestyle · Sex · Shopping · Sport · Retete Cele mai ciudate trenduri in beauty de pe Instagram garantia ca ea va fi vazuta de milioane de oameni din intreaga lume.

Galerie foto

. Reactia Bancii Mondiale la modificarile la legea amnistiei fiscale: "Noi.

MORE: Que es fragmentacion asexual plants

YOU ARE HERE:
News feed